BÅTDYNOR

Salongsdynor, kojdynor, flybridgedynor, solmadrasser och dynor i fasta stolar, sitsar, soffor.

Att byta till nya dynor betyder mycket för komforten, trivseln och atmosfären ombord. Sätt din egen personliga prägel genom att välja bland en stor mängd av tyger i både klassiska, elegant stilrena och mer moderna färger och mönster.

Välj mellan sittdynor och ryggstöd i olika tjocklekar och komforthöjande eleganta detaljer som olika typer svankstöd, bula som extra stöd för låren, knappar och indrag. För bästa liggkomfort rekommenderar vi resårmadrasser och/eller extra bäddmadrasser för de dynor som används som sovplatser.

Vi klär även om fasta stolar, sitsar, soffor etc och tillverkar också måttsydda sittbrunnsdynor och mattor för segelbåt och motorbåt .

Vi har tygprover, olika varianter på dynor, demo-salong, resårmadrasser, kojdynor och bäddmadrasser i olika tjocklekar i vår utställning i butiken i Marstrands. Välkommen till oss för att titta, känna, provsitta och provligga. Det finns ett stort urval av högkvalitativa tyger och stoppning av kallskum i tjocklekar 5-12 cm, olika hårdhetsgrader och vikt. Olika materialval beroende på om dynorna ska användas inomhus eller utomhus.

  • Dynor från Marintextil är alltid av hög kvalitet för bästa komfort, utseende och slitstyrka
  • Alla dynor mallas ombord på din båt för att garantera passformen
  • Vi mallar regelbundet i hela södra Sverige, svenska västkusten, svenska ostkusten upp till Stockholm
  • Vi tar gärna emot både stora och små beställningar